2013-01-29 21:26:00
Φωτογραφία για «ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ»
«Ουδέν νεότερο» δεν υπάρχει για τον Μίτσελ σύμφωνα με τον Ολυμπιακό που δεν επιβεβαιώνει ούτε το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου ούτε την τελική επαφή με τον Ισπανό τεχνικό.

Για το θέμα του Μίτσελ από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας διευκρινίζονταν αργά το βράδυ της Τρίτης ότι δεν υπάρχει κάποιο νεότερο ή κάτι το ουσιαστικό. Επιπλέον οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου και το ραντεβού με τον Ισπανό προπονητή και τους εκπροσώπους του στην Μαδρίτη.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κρίνει σκόπιμο ότι δεν θα πρέπει να προβαίνει σε ενημέρωση για το πότε και το εάν θα ταξιδέψει κάποιο στέλεχός της στο εξωτερικό. Πάντως είναι δεδομένο ότι το αργότερο έως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από το θέμα του προπονητή με την συμφωνία να είναι ιδιαίτερα κοντά.

Τα βλέμματα όλων στον πειραϊκό σύλλογο είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Καβάλας. Όπως σημείωναν στο λιμάνι το παν είναι η ηρεμία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τα ζητούμενα είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση, ενώ επισήμαιναν ότι άπαντες έχουν την προσοχή τους εκεί και μόνο εκεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ