2013-01-30 03:21:03
Φωτογραφία για H νέα Lotus E21
H Lotus άνοιξε την αυλαία των παρουσιάσεων, για τα μονοθέσια του 2013, αποκαλύπτοντας τη νέα E21, με την οποία θα προσπαθήσει να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Η παρουσίαση της E21 έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Enstone και το σεντόνι από το μονοθέσιο τράβηξαν οι Kimi Raikkonen και Romean Grojean. Μοναδικός στόχος της Lotus είναι να τα πάνε ακόμη καλύτερα από την περσινή σεζόν στην οποία πλασαρίστηκαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών του πρωταθλήματος της Formula 1.

«Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μονοθέσιο. Οι κανονισμοί του 2013 είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς του 2012, οπότε το μονοθέσιο δεν θα διαφέρει πολύ από το περσινό. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση.

Όλοι στην ομάδα έχουν δώσει τη ψυχή τους», ανέφερε ο μηχανικός της ομάδας, James Allison. Την πρώτη τριάδα έθεσε ως στόχο το αφεντικό της ομάδας, Eric Boullier: «Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε νίκες. Στοχεύουμε τουλάχιστον στην τρίτη θέση για την επόμενη σεζόν.


Όλοι εδώ στο Enstone πραγματικά θέλουν να βελτιωθούμε από το 2012». Την πεποίθηση ότι με τη Lotus έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει έναν Παγκόσμιο τίτλο εξέφρασε κατά την παρουσίαση της Ε21 o Kimi Raikkonen. «Είναι ξεκάθαρο ότι δουλεύοντας μαζί τους βλέπεις ότι είναι αγωνιστές και από την ιστορία τους βλέπεις πως μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους.

Από αυτά που είδα πέρυσι πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο. Φυσικά και υπάρχει ανταγωνισμός γιατί όλοι θέλουν να παίρνουν νίκες», δήλωσε ο Iceman.
autotriti.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ