2013-02-02 18:43:18
Φωτογραφία για Ο σκύλος δαγκώνει σαν ...Τίγρης!
Πρώτος ο sportdog αποκάλυψε την εμπλοκή του Μελισσανίδη στη μεταγραφή του Ανάκογλου στην ΑΕΚ και πλέον επιστρέφουμε με νέες πληροφορίες για το deal του Τίγρη!

Πάντως, δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο... Ό,τι διαβάζετε το πρωί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, το έχετε διαβάσει αποβραδίς στον σκύλο!

Έτσι και στο θέμα με τον Μελισσανίδηκαι την εμπλοκή του στη μεταγραφή τουΑνάκογλου στην ΑΕΚ που παραδέχθηκε με δηλώσεις του και ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Πρώτη, λοιπόν, προχθες το βράδυ, η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", σας γαύγισε πώς η ΑΕΚ έφτασε στο "κόλπο γκρόσο" με τον Ανάκογλου και άφησε στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό.

Εδώ στον sportdog σας αποκαλύψαμε την εμπλοκή "γνωστού πρώην παράγοντα της ΑΕΚ και φίλου και συνεργάτη του Θεοδωρίδη από την εποχή του Ηρακλή", φωτογραφίζοντας, φυσικά, τον Μελισσανίδη.


Η επιβεβαίωση ήρθε άμεσα χθες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal", αλλά και τη δήλωση του Θεοδωρίδη, όπως προαναφέραμε.

Ωστόσο, ο σκύλος δεν σταματάει εδώ τις αποκαλύψεις για το deal που πέτυχε ο Τίγρης. Όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty", από τον Παναθηναϊκό γνώριζαν από νωρίς, μετά την επίσκεψη του Ανάκογλου στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, ότι οΜελισσανίδης πίεζε αφόρητα τον Θεοδωρίδη να δώσει τον παίκτη στην ΑΕΚ. Ότι είχε το πάνω χέρι, δηλαδή Γιατί, όμως, ο Μελισσανίδης "ψήθηκε" τόσο πολύ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή; Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο σκύλος, ο Τίγρης "φτιάχτηκε" με τον Ανάκογλου όταν πήρε πληροφορίες για το ταλέντο του από πρώην συνεργάτες του στην ΑΕΚ, αλλά και τον πρώτο ατζέντη του παίκτη.

Τώρα για το πόσο κόστισε η μεταγραφή του Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό στην ΑΕΚ; 100.000 χιλιάρικα! Τόσα έδωσε ο Μελισσανίδης για να γίνει η μεταγραφή.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ