2013-02-03 23:52:14
Φωτογραφία για Ισόπαλες Σίτι και Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ έκανε ανατροπή στο Μάντσεστερ με σουτάρες των Στάριτζ και Τζέραρντ, αλλά η Σίτι γλίτωσε την ήττα με γκολάρα του Αγκουέρο που τιμώρησε τον Ρέινα.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", σε ένα σπουδαίο ματς εξαιρετικά γκολ.

Οι "πολίτες" άνοιξαν το σκορ με τον Τζέκο στο 23', αλλά οι "κόκκινοι" έκαναν ανατροπή με τα καταπληκτικά σουτ των Στάριτζ και Τζέραρντ (29' και 73').

Στο 78' λεπτό ο Πέπε Ρέινα βγήκε από την περιοχή του πλάγια αριστερά ακολουθώντας τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο Αργεντινός γύρισε εξαιρετικά το σώμα και με έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό τέρμα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να σκοράρει οποιοσδήποτε από τέτοια γωνία.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο +9 στην κορυφή, ενώ η Τότεναμ νίκησε 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι συνθέσεις

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Νάστασιτς (56' Κολάροβ), Λέσκοτ, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Μπάρι (88' Νασρί), Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα (74' Μάικον), Αγκουέρο, Τζέκο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε (75' Σκρτελ), Λούκας Λέιβα, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Λουίς Σουάρες, Στάριτζ (91' Τζο Άλεν).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ