2013-02-06 15:01:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στους εμπόρους
Το μνημόνιο και μία σειρά δυσβάστακτων άδικων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις έφεραν την αγορά σε βαθιά ύφεση με φυσικό επακόλουθο τα Λουκέτα.

Η έλλειψη ρευστότητας, η δραματική μείωση του τζίρου, η απειλή έξωσης, η αύξηση του κόστους λειτουργίας, η αύξηση ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών σε Δημόσιο, Τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ( ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κ.ά) είναι αυτά που αποτελούν τα τελευταία χρόνια το περιβάλλον των Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός της χώρας έχει διαρρηχθεί και παρ΄όλα που «οι συνταγολόγοι» ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ διαπιστώνουν ότι οι δόσεις και τα φάρμακα ήταν λάθος η Κυβέρνηση επιμένει με σωρεία νέων εφιαλτικών μέτρων.

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. όλα αυτά τα χρόνια δεν έμεινε απαθής, εκτός ότι ανέλυσε, επεσήμανε κατήγγειλε αυτή την πολιτική και προχώρησε απλώνοντας δίκτυ προστασίας στις Μ.μεσαίες επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Με μία σειρά πρωτοβουλιών, εκδηλώσεις με το Ινστιτούτο Καταναλωτών με μόνιμο γραφείο εγκατεστημένο στα γραφεία του αλλά και με συμβουλές από εμπειρογνώμονες στάθηκε και στέκεται στο πλάϊ της δοκιμαζόμενης κοινωνίας.


Την προσπάθεια αυτή, την εμπειρία την έφερε και έγινε κτήμα από το Δ.Σ. της ΕΣΕΕ ώστε Πανελλαδικά να βοηθηθεί ο εμπορικός κόσμος και η κοινωνία.

Η ΕΣΕΕ έχει ενταχθεί σε ειδικό πρόγραμμα και μπορεί να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, μισθώματα, Τραπεζικά προβλήματα μέσω του προγράμματος Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων.

Στόχος είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα καλύπτει και δίνει απάντηση στο σύνολο των προβλημάτων της καθημερινής λειτουργίας μιας επιχείρησης, ενός καταστήματος.

Οι έμποροι που επιθυμούν να έχουν ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στα παραπάνω θέματα μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα του Συλλόγου (2610-273257 κ. Βάσω Παπαχριστοπούλου) .

Εξειδικευμένοι συνεργάτες ανάλογα το πρόβλημα θα τους επισκεφτούν στην έδρα τους για να συζητήσουν κατ΄ιδίαν το πρόβλημα με απόλυτη εχεμύθεια.

Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν μένουμε με «σταυρωμένα τα χέρια» , δεν είμαστε παθητικοί αποδέκτες μιας κατάστασης παλεύουμε, αγωνιζόμαστε για να μείνουμε όρθιοι, με αξιοπρέπεια και πίστη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ