2013-02-10 11:30:05
Φωτογραφία για Δυσαρέσκεια για «Μπουμ»
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έκανε έντονα παράπονα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά την καθυστέρηση μίας δόσης, με την διοίκηση του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη μαζί του.

Ο Γάλλος στόπερ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Τριφυλλιού και παράλληλα ο μοναδικός στον οποίο δεν οφείλεται ούτε ευρώ. Από το περασμένο καλοκαίρι εξάλλου ο έμπειρος αμυντικός πήρε στα χέρια του προσωπικές επιταγές, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, ήταν η αιτία για να καθυστερήσουν να μπουν τα χρήματα από την τελευταία δόση στον λογαριασμό του.

Την Παρασκευή ο «Μπουμ» έκανε έντονα παράπονα στους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και στις συνομιλίες με τους συμπαίκτες του για το γεγονός αυτό και μάλιστα φερόταν διατεθειμένος ακόμα και να το τραβήξει στα άκρα, αλλά μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Η στάση του πάντως δημιούργησε μεγάλη δυσφορία στις τάξεις της διοίκησης και συγκεκριμένα στον Γιάννη Αλαφούζo.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι στέκεται τόσο στην αδιαλλαξία του παίκτη κι ενώ γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, όσο και στο γεγονός πως ότι άλλοι συμπαίκτες του που παίρνουν πολύ λιγότερα χρήματα, έχουν να πληρωθούν καιρό.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πείραμα του Worgl
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πείραμα του Worgl
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ