2013-02-10 20:30:59
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πανθρακικός - Λεβαδειακός 3-0
Έχοντας τους Λουσέρο και Παπαδόπουλο σε πολύ καλή μέρα ο Πανθρακικός εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του στα σαλόνια της Σουπερ Λιγκ. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 37΄ με κοντινό σουτ έπειτα από πάσα του Λουσέρο. Στην συνέχεια τον ρολο του σκόρερ ανέλαβε Αργεντινός μέσος με δυο προσωπικά του γκολ στο 58' και στο 62'. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων , ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου, κι έτσι δεν έδωσαν στον Λεβαδειακό τις ανάλογες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν αντεπιθέσεις. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 22' όταν από την εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σπύρου Βρονταρά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε:" Ποτέ δεν νιώθεις άνετα εάν δεν έχεις σωθεί και μαθηματικά. Θέλαμε μια τέτοια νίκη για να αναρριχηθούμε στην βαθμολογία και να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ μέσα στον αγώνα και φτάσαμε δίκαια στην νίκη".

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου (28' Σκιολπίδης), Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (57' Μίνγκας), Βαϊρουά (80' Καστελάν), Λουσέρο, Παπαδόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί, Ρομέου (74' Καχεγιόν), Ζησόπουλος, Κόρμπος (64' Μαχαίρας), Πόι, Ακόστα (59' Μάρτινς), Βασιλείου

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ