2013-02-11 20:06:03
Φωτογραφία για Μπλεγμένοι με εμπόριο ναρκωτικών νεαροί Χανιώτες
Προβληματισμό στις Αρχές και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία Χανιών, προκαλεί η υπόθεση, που αποκαλύφθηκε το προηγούμενο 24ωρο και αφορά σε εμπόριο ναρκωτικών. Κι αυτό γιατί, αυτή τη φορά... οι συλληφθέντες, δεν είναι παρά αμούστακα παιδιά.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η μοναδική στην οποία εμπλέκονται νέοι άνθρωποι, με τις Αρχές να διαπιστώνουν ότι ο μέσος όρος ηλικίας σε υποθέσεις ανάλογες έχει πέσει δραματικά. Συνέπεια της κρίσης ή φαινόμενο των καιρών, λίγο έχει σημασία, αφού το αποτέλεσμα είναι οτι ο αριθμός των νέων ανθρώπων που πέφτουν στην μάστιγα των ναρκωτικών είτε ως χρήστες είτε ως διακινητές, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Στην προκειμένη περίπτωση, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 23χρονος άνδρας και 19χρονη γυναίκα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 23χρονου και σε βοηθητικό χώρο αυτής (αποθήκη), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :


Τριακόσια έντεκα γραμμάρια, ακατέργαστη κάνναβη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ