2013-02-12 03:17:03
Φωτογραφία για VW Golf VI R Cabriolet 2014
Ποτέ δεν είναι αργά για ένα κορυφαίο Golf VI και μάλιστα Cabriolet, ακόμη και αν έχει ήδη παρουσιαστεί το VW Golf VII.

Το VW Golf VI Cabriolet R περί ου ο λόγος, εξοπλίζεται με τον ευρέως διαδεδομένο και δοκιμασμένο 2λιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 265ps. Με την πολύτιμη συνδρομή του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, των έξι σχέσεων το VW Golf VI R Cabriolet χρειάζεται μόλις 6.2 sec ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Φυσικά, το VW Golf VI R Cabriolet έχει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές, που το διαφοροποιούν από το απλό Golf VI Cabriolet. Κυριότερες από αυτές είναι οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, καθώς ο εμπρός έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ ο πίσω αεροδυναμικό διαχύτη που πλαισιώνει τις δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, πέραν του πίνακα οργάνων, του τιμονιού, των καθισμάτων και του επιλογέα ταχυτήτων. Όσον αφορά την οροφή του, μπορεί να ανοίξει σε 11.0 sec και να κλείσει σε 9.5 sec, ενώ η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και με το αυτοκίνητο εν κινήσει, εφόσον η ταχύτητά του δεν ξεπερνά τα 30 km/h.

Το VW Golf VI R Cabriolet θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

peritroxon.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ