2013-02-12 08:33:18
Φωτογραφία για Ηπατίτιδα Β και... ΦΙΦΑ ο Μεϊτέ!
Ο Μεϊτέ δεν θα φορέσει τελικά την φανέλα του Παναθηναϊκού αφού «κόπηκε» στα εργομετρικά και φέρεται να απείλησε με προσφυγή στην ΦΙΦΑ, όταν του έδειξαν χαρτί που έδειχνε ότι πάσχει από ηπατίτιδα Β!

Ο έμπειρος αμυντικός ήρθε στην «παράταση» των... καθυστερήσεων της μεταγραφικής περιόδου για να αποτελέσει το έβδομο απόκτημα του Τριφυλλιού στη χειμερινή περίοδο, αυτό ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί. Οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι βρίσκεται ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση κι έτσι το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Αυτό ωστόσο που ανέφερε η πλευρά του παίκτη, ήταν πως η μεταγραφή δεν «στράβωσε» για την φυσική του κατάσταση, αλλά για το οικονομικό, σύμφωνα με την «Sportday». Συγκεκριμένα φέρεται να υπήρξε διαφορά στην καταβολή της προμήθειας προς τον Έλληνα ατζέντη και τον Γάλλο δικηγόρο του παίκτη, οι οποίοι ζήτησαν 20.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε μεν με αυτό το ποσό, ωστόσο δεν μπορούσε να τους δώσει όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Μεϊτέ μία επιταγή έστω 3-4 ημερών.

Παράλληλα πρόσθεσαν πως τους παρουσιάστηκε κι ένα χαρτί από το Τριφύλλι που έδειχνε ότι ο Μεϊτέ πάσχει από ηπατίτιδα Β και ήταν επίσης ένας λόγος που όπως τους είπαν οι «πράσινοι» -σύμφωνα με τα λεγόμενα τους- δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή. Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να απείλησε με προσφυγή στην ΦΙΦΑ για προσβολή προσωπικότητας!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι δομές της εξάρτησης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι δομές της εξάρτησης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ