2013-02-12 14:01:03
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο στον Πύργο για τα ΤΕΙ στις 18/2
Μέσα από μια διαδικασία όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά απουσίασαν και αρκετοί φορείς που θα έπρεπε να είναι εκεί, στη λαϊκή συνέλευση για το ΤΕΙ Πύργου, στο Λάτσειο Δημοτικό

Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας, ελήφθησαν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεων των επόμενων ημερών.

Παρουσία δεκάδων φοιτητών του ΤΕΙ, των αντιδημάρχων Πύργου, Γιάννη Αργυρόπουλου και Λάμπη Αριστειδόπουλου, εκπροσώπων κομμάτων, εμπόρων και πολιτών ελήφθη η απόφαση για κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα ανάμεσα στα άλλα αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί από το υπόλοιπο πλαίσιο κινητοποιήσεων, οι δράσεις που θα λάβουν χώρα τη μέρα του ραντεβού των τοπικών φορέων με τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο με την κατάθεση πρότασης για τα ΤΕΙ του νομού.

Οι συμμετέχοντες στη λαϊκή συνέλευση αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης, των σπουδαστών και των πολιτών.

Για τη μέρα του ραντεβού με τον υπουργό συζητήθηκε να προταθεί να κλείσουν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες και τα καταστήματα της πόλης, με λίγα λόγια να νεκρώσουν τα πάντα στον Πύργο.
ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ