2013-02-12 20:44:46
Φωτογραφία για Δυσκολεύει του Φώτση
Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Αντώνη Φώτση, αλλά οι άνθρωποι της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο φαίνεται πως... ξανασκέφτονται αν πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι «πράσινοι» προσπαθούν, για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, να αποκτήσουν τον Έλληνα φόργουορντ, αλλά ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τα έξι αστέρια. Και αυτό γιατί οι Ιταλοι δεν έχουν αποφασίσει εάν θα αποδεσμεύσουν τον «Batman», ο οποίος δεσμεύεται ως το τέλος της σεζόν με συμβόλαιο με την ιταλική ομαδα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν έχει καταλήξει εάν θα πρέπει να αποκτηθεί φόργουορντ ή γκαρντ και έτσι δεν θέλει να γίνει κάποια λάθος κίνηση από την ομάδα του.

Ταυτόχρονα, όμως, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Και αυτό γιατί οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο να αποκτήσουν παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα, ως τις 20 Φλεβάρη. Φώτσης και Παναθηναϊκος τα έχουν βρει σε όλα, αλλά από τη στιγμή που οι ανθρωποι της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο δεν έχουν καταλήξει πως θα συνεχιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας, το εμπόδιο φαντάζει ανυπέρβλητο.


Η ιταλική ομάδα έχει αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα, έχει χάσει το Κύπελλο Ιταλίας και το μόνο που της μένει είναι η διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Σκαριόλο θέλει να αλλάξει κάτι στην ομάδα μπας και καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση (σ.σ. είναι στην έκτη θέση με ρεκόρ 11-7), αλλά έχει περιθώριο να κάνει ακόμη μια αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας του. Γι' αυτό δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ