2013-02-12 20:46:51
Φωτογραφία για Δίνει 2,2 εκ. για 2 χρόνια στον Φώτση ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αν και δεν έχει μιλήσει επισήμως με τη Μιλάνο, δείχνει μία ανάσα από τον Αντώνη Φώτση, έναντι του ποσού των 2,2 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Ο Έλληνας άσος έχει "αναλάβει" να μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα.

Το "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Αντώνη Φώτση γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Μπορεί οι "πράσινοι" να μην έχουν κάνει καμία επίσημη κρούση στην Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο βρίσκεται κοντά στο να κάνει το μπαμ και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Οι συζητήσεις των "πράσινων" γίνονται απευθείας με τον μάνατζερ του παίκτη που δείχνει να θέλει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την ιταλική ομάδα.

Μάλιστα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να χαρίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, ένα σεβαστό ποσό.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται μόνο με τον παίκτη και δεν έχει μπει στη διαδικασία να εκφράσει ενδιαφέρον στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το συμβόλαιο που προτείνουν οι "πράσινοι" στον Έλληνα φόργουορντ είναι για δύο χρόνια με απολαβές 2,2 εκ. ευρώ. Ωστόσο, τα δύο χρόνια θα έχουν ισχύ από την ερχόμενη σεζόν και ο παίκτης θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου έναντι ενός πολύ μικρότερου ποσού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δυσκολεύει του Φώτση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δυσκολεύει του Φώτση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ