2013-02-13 23:24:07
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Εν αναμονή του «ΟΚ» από το CAS και την FIFA βρίσκεται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να παίξει για τον Ολυμπιακό πολύ σύντομα, όπως μεταδίδουν οι Γκανέζοι.

ΜΜΕ στην Γκάνα δίνουν μεγάλο βάρος στην διάμαχη του Μπόατενγκ με τη Νντίπρο που έχει φτάσει έως το CAS και την FIFA αλλά και την προσπάθειά του να διασφαλίσει άμεσα την άδεια προκειμένου να παίξει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα. Ο διεθνής μέσος είναι αισιόδοξος όμως βρίσκεται ακόμα εν αναμονή. Στην αφρικανική χώρα τα ΜΜΕ διευκρινίζουν ότι απόφαση δεν υπάρχει ακόμα για την περαιτέρω... τύχη του παίκτη.

Τα ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι ο Μπόατενγκ έχει προσφύγει στα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα λόγω διαφωνιών του με τους Ουκρανούς αλλά και οφειλών τους προς εκείνον. Η Νντίπρο που ζητούσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει (2,5 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια) αναμένει αντίστοιχα την σχετική απόφαση. Από την άλλη τα ίδια ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι ανάλογη περίπτωση ήταν και εκείνη του Ντιντιέ Ντρογκμπά, που έφυγε με παρόμοιο τρόπο από την ομάδα της Σαγκάης για την Γαλατασαράϊ.


Οι Γκανέζοι υποστηρίζουν ότι ο Μπόατενγκ θα κερδίσει συνολικά 2 εκατ. ευρώ από την μεταπήδησή του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι 'πρόλαβαν' την Φούλαμ στο deal καθώς οι 'Κότατζερς' συνεχίζουν να έχουν στο στόχαστρό τους τον παίκτη, παρότι δεν μπόρεσαν να κάνουν λίγο καιρό πριν δικό τους.

Όσον αφορά στο CAS εκπρόσωπός του μιλώντας στο "gazzetta.gr" για το θέμα υποστήριξε ότι «επισήμως δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για υποθέσεις για τις οποίες δεν υφίσταται ακόμα απόφαση. Όταν βγει απόφαση θα ενημερωθείτε αναλυτικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ