2013-02-14 07:33:04
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε μπαράζ διαρρήξεων
Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά τρία άτομα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαποί για κλοπές σε σπίτια.

Έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 18 υποθέσεις διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ:

Εξαρθρώθηκαν από Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας δύο ομάδες διαρρηκτών, αποτελούμενες η πρώτη από τρεις τουλάχιστον αλλοδαπούς και η δεύτερη από δύο ημεδαπούς, οι οποίοι επιδίδονταν στην συστηματική διάπραξη διαρρήξεων σε σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Κέρκυρα.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία στην πρώτη περίπτωση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, καθώς και δύο ακόμη ομοεθνών συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, για διακεκριμένες διαρρήξεις κατά συναυτουργία συγκοινωνιών, ενώ στην δεύτερη περίπτωση από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών σε βάρος δύο ημεδαπών 36 και 41 ετών ομοίως για διακεκριμένες κλοπές.


Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες τις πρωινές ώρες στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παλαιοκαστριτών, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 41 ετών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες διαρρήξεις, καθώς από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι οι δύο ημεδαποί από το Σάββατο (19.01.2013) το βράδυ έως και χθες το πρωί, διέρρηξαν συνολικά τρία σπίτια και μία εμπορική επιχείρηση, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ αποπειράθηκαν ακόμη να διαρρήξουν εκτός από το περίπτερο, τέσσερα ακόμη σπίτια στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες και των δύο περιπτώσεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων. Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα η έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών συνεργών του 24χρονου.

corfupress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ