2013-02-14 10:42:05
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ... ΜΑΔΡΙΤΗ
Εκτός φυσικά από το παιχνίδι με τη Λεβάντε, στον Ολυμπιακό θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρουμπίν Καζάν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «32» του Europa League, εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Λεβάντε, συγκεντρώνει το παιχνίδι των πιθανών αντιπάλων των ερυθρόλευκων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η κάτοχος του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται την Ρουμπίν Καζάν, έχοντας ως στόχο να... «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την υπόθεση "πρόκριση" και να ταξιδέψει για τα διαδικαστικά στο Καζάν σε μία εβδομάδα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, αφού κατάφερε να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση με σχετική ευκολία, ενώ στην Primera Division βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι είναι σε αγωνιστική απραξία από τις 10 Δεκεμβρίου και ίσως αυτό παίξει ρόλο στην απόδοσή τους, αν και όλο αυτό το διάστημα είχαν δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημερας, ξεχωρίζουν η εκτός έδρας «δοκιμασία» της Λίβερπουλ κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, το παιχνίδι της Τσέλσι (που αποκλείστηκε ως τροπαιούχος από το Champions League) στην έδρα της Σπάρτα Πράγας και η αναμέτρηση Τότεναμ-Λιόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ