2013-02-14 13:02:04
Φωτογραφία για ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ : ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΟΛ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο "sportdog.gr" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε.

"Θαρραλέος και με ψυχή ο Μίτσελ", "Να μην έχουν τύχη οι Ισπανοί στο Καραϊσκάκη", ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του.

Αναλυτικά Ο παλαίμαχος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ και το πρώτο δείγμα γραφής της δουλειάς του, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, κατέθεσε και την άποψή του για το δίλημμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την επιλογή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών για τη σημερινή 11άδα.

Ο Κελεσίδης είπε:

Ποιο είναι το σχόλιο σας για τον αγώνα με τη Λεβάντε;

"Όταν παίζεις με ισπανική ομάδα τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά η Λεβάντε δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την περίοδο. Με τον Μίτσελ, μάλιστα, που γνωρίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη πάντα πηγαίνει καλά. Μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και τότε δεν θα έχει καμία τύχη η Λεβάντε στο Καραϊσκάκη".


Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία μετά την πρόσληψη του Μίτσελ, έτσι δεν είναι;

"Φυσικά και είναι καλύτερη η ψυχολογία με το νέο προπονητή, όλοι θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Είναι θετικό στοιχείο η πρόσληψη του Μίτσελ, που έδειξε πως είναι θαρραλέος προπονητής, έβαλε μέσα τους μικρούς και έκανε επιτυχημένες αλλαγές. Αλλά χρειάζεται χρόνο για να δείξει πράγματα. Το σίγουρο, όμως, είναι πως έχει μέσα του ψυχή".

Στο δίλημμα Μέγιερι ή Κάρολ ποιον θα επιλέγατε;

"Προσωπικά θα επέλεγα να παίξει η πείρα, άρα ο Κάρολ. Ο Μέγιερι δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Εντάξει, έκανε μία απόκρουση προχθές, αλλά δεν έγινε ο μεγάλος γκολκίπερ για αυτόν τον λόγο".

Και στο Τζιμπούρ ή Μήτρογλου;

"Εκτός έδρας νομίζω πως πιο χρήσιμος είναι ο Τζιμπούρ, γιατί είναι περισσότερο κινητικός. Η επιλογή του Τζιμπούρ, κατά τη δική μου άποψη, θα είναι πιο σωστή".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ