2013-02-15 16:21:03
Φωτογραφία για H Katy Perry αποφεύγει την κολλητή της Rihanna
Μπορεί στη ζωή της να ξαναμπήκε ο πρώην της, αλλά η Rihanna κινδυνεύει να χάσει την καλύτερή της φίλη Δεν θα είναι πια αυτοκόλλητες η Katy Perry και η Rihanna. Αιτία είναι η επιστροφή της δεύτερης στην αγκαλιά του πρώην της, Chris Brown, ο οποίος είχε ασκήσει το 2009 σωματική βία εις βάρος της.

Φήμες για το ραγισμένο γυαλί σε αυτή τη σχέση φιλίας υπήρχαν, αλλά από την βραδιά τον Grammy και έπειτα ο καπνός έγινε φωτιά. Σύμφωνα με πηγές, η Katy ζήτησε από τους διοργανωτές να καθίσει κάπου πολύ μακριά από το ερωτευμένο ζευγάρι.

Πηγή στο USMagazine.com αναφέρει: “Δεν είναι πια τόσο κοντά η μία στην άλλη, γιατί η Katy δεν εγκρίνει την επανασύνδεση της Rihanna με τον Chris”.

Φίλοι από την πλευρά της Rihanna επιμένουν πως η 24χρονη diva δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Perry, αλλά από την άλλη δεν δίνει και δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι για τη σχέση της.

Αν αναρωτιέσαι πάντως με ποιον κάνει παρέα τώρα η Katy, αυτοί είναι ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart. Το τραβάει το πρόβλημα η Perry.
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ