2013-02-16 01:46:06
Φωτογραφία για Ζιρινόφσκι: Σεξ μόνο μια φορά ανά τρίμηνο με κουπόνια!
«Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο μέσω της έκδοσης αδειών, ποσοστώσεων, ή κουπονιών» πρόσθεσε ο Ζιρινόφσκι.

Ο ιδιόρρυθμος ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι «ξαναχτύπησε». Όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο για το κάπνισμα, για το οποίο η ρωσική κάτω βουλή θα προχωρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση του, θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, προσθέτοντας ότι θα πρέπει επίσης να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το υπερβολικό... σεξ(!)

Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτίρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς αλλά και δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

«Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητο σας αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε», δήλωσε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μέχρις εδώ καλά θα πει κανείς. Αλλά μετά ο ρώσος πολιτικός πήρε... φόρα: «Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο(!) μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων, ή κουπονιών» πρόσθεσε ο Ζιρινόφσκι.

«Οι άνθρωποι (σσ. στη Ρωσία) κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε. Για ποσοστώσεις στην αυτοϊκανοποίηση ο ρώσος πολιτικός ηγέτης πάντως δεν είπε τίποτε...

Όχι πια (συχνό) σεξ λοιπόν, μόνο... κουπόνια!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ