2013-02-16 11:30:05
Φωτογραφία για «Παίζει» για δύο, φαβορί ο Ζέκα
Μόλις δύο είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φάμπρι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τους Ζέκα και Κάιπερ να είναι είναι τα φαβορί, έναντι των Καζιγιάμα και Μαρίνου.

Στη χθεσινή προπόνηση των «πρασίνων», ο Ισπανός τεχνικός «έδειξε» σε μεγάλο βαθμό τους «εκλεκτούς» του για την πολύ κρίσιμη, όσο και δύσκολη, αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης». Οι εννιά από τους έντεκα παίκτες που θα παρατάξει ο Φάμπρι δείχνουν να είναι σίγουροι, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν δύο... μικρά ερωτηματικά, αλλά με ξεκάθαρα φαβορί.

Ο Γιαχέι Καζιγιάμα πιθανότατα θα βρεθεί στον πάγκο αυτή τη φορά και τη θέση του θα πάρει εκτός απροόπτου ο Κάρλος Ζέκα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κρίνει ότι οι περιστάσεις ενός τέτοιου αγώνα επιτάσσουν την παρουσία δυναμικών παικτών και ο Ιάπωνας δεν έχει δείξει ως τώρα πως είναι τέτοιος. Στο δίτερμα έπαιξαν εναλλάξ οι δύο τους με τους βασικούς, ωστόσο ο Πορτογάλος δύσκολα θα λείψει από το βασικό σχήμα.


Φαβορί έναντι του Στέργου Μαρίνου είναι και ο Νίκι Κάιπερ, με μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα στη συγκεκριμένη περίπτωση, το γεγονός πως ο Έλληνας μπακ είναι πιο «μπαρουτοκαπνισμένος» από τέτοια ματς. Από εκεί και πέρα ωστόσο δεν αναμένεται να έχουμε εκπλήξεις, σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους εννιά.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει τελικά ο Καρνέζης («έπαιζε» και ο Καπίνο στην αρχή της εβδομάδας), με τον Σεϊταρίδη δεξιά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ, Πίντο. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Βιτόλο και Σο, με τους Σισοκό και Εσπάρθα δεξιά και αριστερά τους αντίστοιχα. Παράλληλα σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίπολης επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ, που ήταν τιμωρημένος.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ