2013-02-16 13:02:10
Φωτογραφία για ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Ο «τρελός του χωριού» της "sday.gr", αποκαλύπτει το διπλό πέρασμα του Ερνέστο Βαλβέρδε από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού και το τετ α τετ με τον Μήτρογλου που έβαλε τέλος στα… παλιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν ξεχνά την παλιά του αγάπη και ήταν βέβαιο ότι θα πήγαινε για να παρακολουθήσει το ματσ των ερυθρόλευκων με τη Λεβάντε. Και όχι μόνο αυτό. Δύο φορές πέρασε από το ξενοδοχείο της ερυθρόλευκης αποστολής (όπως λένε και οι δημοσιογράφοι) και είναι ξεκάθαρο ότι τον... «τρώει» η καρδούλα του. Κάποια τετ α τετ που είχε ο Βάσκος τεχνικός, μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη σημασία.

Οπως αυτό με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έγινε και σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση (όπως επίσης λένε και οι δημοσιογράφοι). Συγκινήθηκαν οι δυο άνδρες στο τετ α τετ, διότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Κι αν αυτό φάνηκε αναμενόμενο, μεγάλη ήταν η έκπληξη για το τετ α τετ που είχε με τον Κώστα Μήτρογλου.

«Μαθαίνω ότι πηγαίνεις πολύ καλά και πως προοδεύεις συνεχώς. Να ξέρεις πως χαίρομαι ιδιαίτερα με την εξέλιξή σου», είπε στον «Μητρογκόλ» ο προπονητής που τον έστειλε δανεικό, όχι μία φορά, αλλά δύο!. Καλύτερο... παράσημο για τον Ελληνα επιθετικό, καλύτερη επιβράβευση της φετινής του απόδοσης, δεν θα μπορούσε να έχει. Και δεν ήταν το μόνο από τον ακριβοδίκαιο Ερνέστο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του Μήτρογλου και στον νιόφερτο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ