2013-02-16 13:00:12
Φωτογραφία για «Μαύρη χήρα» δάγκωσε παίκτρια του γκολφ!
Το γκολφ σαν άθλημα δεν κρύβει πολλούς κινδύνους για τους αθλητές, ωστόσο το περιστατικό που έγινε σε τουρνουά στην Αυστραλία δεν έχει προηγούμενο.

Μια δηλητηριώδης αράχνη «μαύρη χήρα» δάγκωσε τη νεαρή παίκτρια του γκολφ

Ντανιέλα Χόλμκβιστ στο τουρνουά  ISPS Handa Australian Open at Royal Canberra Golf Club στη Γιαραλούμλα!

Όταν έφτασε στην τέταρτη τρύπα, η Χόλμκβιστ ένιωσε έναν πόνο στον αστράγαλό της και όταν κοίταξε το πόδι της είδε μια αράχνη, την οποία έδιωξε αμέσως με το μπαστούνι. Αμέσως μετά διπλώθηκε στα δύο από τον πόνο!  «Όταν είπα στους υπόλοιπους στην ομάδα μου τι είχε συμβεί, ανησύχησαν πολύ και είπαν ότι είναι η αράχνη «μαύρη χήρα», ενώ άρχισαν να ψάχνουν τα τηλέφωνά τους να καλέσουν ιατρική βοήθεια», δήλωσε η σουηδέζα παίκτρια του γκολφ. Όμως η Χόλμκβιστ δεν πανικοβλήθηκε και με ένα μπαστούνι του γκολφ πίεσε το πόδι της στο σημείο που την είχε δαγκώσει η αράχνη και έβγαλε το δηλητήριο.

«Ένα καθαρό υγρό βγήκε. Δεν ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει, αλλά έπρεπε να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερο δηλητήριο από την πληγή», πρόσθεσε.

Μάλιστα, συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται, ενώ τη συνόδευαν γιατροί, για να σιγουρευτούν πως είναι καλά και δεν θα λιποθυμήσει.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ