2013-02-23 04:52:02
Φωτογραφία για Μητέρα στις Η.Π.Α. άφησε τα μωρά της μέσα σε σακούλες να πεθάνουν από το κρύο
Μία μητέρα στις Η.Π.Α. παραδέχτηκε ότι άφησε το νεογέννητο μωρό της να πεθάνει από το κρύο, τοποθετώντας το μέσα σε πλαστική σακούλα και αφήνοντάς το μέσα στο αυτοκίνητο, στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου.

Η Κέιτ Στόκον ομολόγησε ότι διέπραξε φόνο πρώτου βαθμού, όταν άφησε το μωρό της να παγώσει από το κρύο, το 2004, υπόθεση που έμεινε γνωστή ως υπόθεση “Παγωμένου Μωρού”.

Η ίδια φέρεται να είναι η μητέρα ακόμα δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά στο αυτοκίνητο της, στο Ιλινόις.

Η γυναίκα συνελήφθη το 2009, όταν αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αφήσει για πώληση, για χρονικό διάστημα περισσότερο του ενός έτους.

Στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο μωρών, τυλιγμένα με ρούχα και τοποθετημένα σε δύο, ξεχωριστές σακούλες, το καθένα.

Η Στόκον δεν είχε συλληφθεί, παρά το γεγονός ότι σε εξέταση DNA που έκαναν οι αρχές, το γενετικό της υλικό έμοιαζε να είναι ίδιο με των παιδιών.


Η Στόκον ανακρίθηκε, για πρώτη φορά, για το θάνατο του “παγωμένου μωρού”, όταν η σορός του νεκρού νεογέννητου εντοπίστηκε σε πλαστική σακούλα, σε περιφερειακό δρόμο, κοντά στο σπίτι των γονιών της.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, όταν η αστυνομία ανέκρινε τη Στόκον, λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη του πτώματος του μωρού, η ίδια σήκωσε την μπλούζα της και τους είπε:

“Σας φαίνομαι σαν να έχω γεννήσει πρόσφατα;”

Η ίδια αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA, στους αστυνομικούς που εξέταζαν την υπόθεση, αλλά εκείνοι εντόπισαν το γενετικό υλικό της, από τσιγάρο που βρήκαν πεταμένο, στον περιβάλλοντά της χώρο.

Το γενετικό υλικό από το σάλιο της γυναίκας ταίριαζε με εκείνο του αίματος που βρέθηκε στα ρούχα του “παγωμένου μωρού”.

Μετά από συμβιβασμό της κατηγορουμένης με την κατηγορούσα αρχή, η πρώτη ομολόγησε ότι ήταν ένοχη για το φόνο του “παγωμένου μωρού”.

Η Στόκον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης περισσότερα από 60 χρόνια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ