2013-02-23 19:06:25
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΧΑΛΑΡΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 18-2
Τις 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε ο Ολυμπιακός που χωρίς να φορτσάρει επικράτησε 18-2 των Χανίων στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 13η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών παραμένοντας με αυτό τον τρόπο αήττητος, αλλά και πρώτος στη βαθμολογία. .

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν νεαρούς παίκτες, ώστε να ξεκουραστούν οι πιο έμπειροι (Δεληγιάννης, Μάζης, Σχίζας). Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να φέρουν αντίσταση στους παίκτες του Θρύλου, έχοντας αγωνιστεί μία μέρα νωρίτερα με την Κέρκυρα παίρνοντας τη νίκη και έχασαν φυσιολογικά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Καπότση, είχε τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν άφησε κανέναν περιθώριο στους φιλοξενούμενους.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Γιάννης Φουντούλης με 7 τέρματα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 3-1, 7-1, 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος Χρ., Δελακάς 1, Λιαπάκης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. 7, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Μάγιαρακ 2, Πέττας, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 1, Δασκαλάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Χατζηδάκης, Βιζυράκης, Σουλογάνης, Μαζοκοπάκης 1, Μιγιάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ