2013-03-05 23:51:15
Φωτογραφία για Έως το 2017 στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Σιμεόνε μέχρι το 2017, επιβραβεύοντάς τον για τους 14 μήνες παρουσίας στους "ροχιμπλάνκος".

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων χάρη στην εξαιρετική του παρουσία στην Ατλέτικο εδώ και έναν χρόνο, όμως η διοίκηση των Μαδριλένων φρόντισε να κόψει το... βήχα των υποψήφιων μνηστήρων.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Σιμεόνε μέχρι το 2017, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντίνος θα βρίσκεται στον πάγκο της για άλλα 4,5 χρόνια.

Η αδερφή και μάνατζερ του, Ναταλία, έφτασε τη Δευτέρα στην ισπανική πρωτεύουσα για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Σιμεόνε θα βάλει επίσημα την υπογραφή του το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα VIP του "Βιθέντε Καλδερόν".

Σημειώνεται πως με τον Σιμεόνε στον τιμόνι, η Ατλέτικο φιγουράρει φέτος στην 2η θέση της La Liga και έχει πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey (αντίπαλος η Ρεάλ), ενώ μετράει ήδη δύο τίτλους με τους "ροχιμπλάνκος": το Europa League της περασμένης σεζόν και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο με αντίπαλο τη Τσέλσι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ