2013-03-11 22:19:01
Φωτογραφία για Νίκησε και σώθηκε ο Πανιώνιος(1-0 τον Ατρόμητο)
Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ των «κυανέρυθρων» πέτυχε στο 58΄ ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο το ματς άνοιξε κι από τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος, κυρίως με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, προσπαθούσε από τα άκρα να απειλήσει, ενώ ο Ατρόμητος με «όπλο» τις αντεπιθέσεις ήταν η ομάδα που έχασε την καλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 20΄ και 23΄ ο Μάντζιος απείλησε τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ που επιχείρησε στην πρώτη φάση έφυγε άουτ, ενώ στη δεύτερη νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο. Οι Περιστεριώτες στο 28΄ "άγγιξαν" το γκολ με το Μπρίτο να καθυστερεί και τον Γιαννακόπουλο να σώζει τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι «ισοφάρισαν» τις κλασικές ευκαιρίες στο 34΄. Από σέντρα του Κούρντι ο Καμπάνταης δεν κατέβασε σωστά τη μπάλα και το βολ πλανέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μάντζιος έβγαλε ωραία σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής των «κυανέρυθρων» κι ο Ουντότζι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.


Καλύτερος ήταν ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 58΄ άνοιξε το σκορ. Ο Κολοβός με ατομική προσπάθεια βρήκε τον Καμπάνταη κι ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έβαλε μπροστά τους «κυανέρυθρους» (1-0). Στο 60΄ ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Μπρίτο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ράντμαν ήταν σε ετοιμότητα στο μονοκόματο βολέ του Γουνδουλάκη. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Δημούτσος στο 74΄ για να ισοφαρίσει (πλάσαρε άουτ), ενώ στο 75΄ ο Ουντότζι από καλή θέση δεν βρήκε το στόχο. Από λάθος του Γιαννακόπουλου στο 86΄ ο Ναπολεόνι έχασε τεράστια ευκαρία να ισοφαρίσει, μιας και το σουτ που επιχείρησε στην άδεια εστία βρήκε στον Παντίδο και σώθηκε ο Πανιώνιος.Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να "κλειδώσει" την νική με τα σουτ των Γουνδουλάκη και Σάμαρη.

Διαιτητής: Στ. Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Γιαννούλης, Μάντζιος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (78΄ Κοντοχρήστος), Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Σάμαρης, Κολοβός (83΄ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (71΄ Ντούνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Ιγκλέσιας (79΄ Ναπολεόνι), Μπρίτο (67΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Ουντότζι, Επστάιν (63΄ Σουμπίνιο), Μάντζιος 

Πηγή: skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ