2013-03-12 09:09:23
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΜΟΝΤΕΣΤΟ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ!
Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι παίκτης-προπονητής στη Σιόν και φέρεται να έκανε κρούση στον Φρανσουά Μοντέστο για να γίνει συμπαίκτης, αλλά και... βοηθός του!

Ο Κορσικανός αμυντικός φαίνεται να μη βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που μετά και τους τελευταίους αποκλεισμούς από την αποστολή του Ολυμπιακού, θεωρείται δεδομένο. Ήδη ο Μοντέστο έχει αρχίσει να «ψάχνεται» μάλιστα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά εκτός από την προοπτική του επαναπατρισμού, φέρεται να υπάρχει και αυτή της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα φέρεται να δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με την «Sportday», ο οποίος είναι παίκτης-προπονητής στη Σιόν. Ο πρώην άσος της Μίλαν είχε γνωριστεί με τον Μοντέστο από την εποχή που βρισκόταν σε συζητήσει με τον Ολυμπιακό, ζητώντας πληροφορίες από τον παίκτη των «ερυθρολεύκων». Στην πρόταση που του έκανε ήταν εκτός από το να αλλάξει φανέλα για χάρη της Σιόν, να γίνει και... βοηθός του στην τεχνική ηγεσία! Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι και ο ίδιος θα μείνει στον πάγκο της ομάδας. Αυτό πάντως κάθε άλλο παρά βέβαιο μοιάζει και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον... τρελό πρόεδρο των Ελβετών, Κονσταντέν.


Ο ιδιόρρυθμος ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές φέτος και με δεδομένο ότι στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Σιόν (τρία κάθεται συνολικά ο Γκατούζο) δέχτηκε μία τεσσάρα και μία τριάρα, το μέλλον του Γκατούζο μοιάζει το λιγότερο αβέβαιο. Παρεμπιπτόντως να σημειώσουμε πως ο έμπειρος μέσος πήρε τη θέση του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος έχει υποβιβαστεί σε σκάουτερ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ