2013-03-12 13:48:05
Φωτογραφία για «ΚΡΕΜΑΕΙ» ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΚΑΙ... ΑΦΟΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ
Στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην «tuttosport», ενώ συμπλήρωσε πως θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προπονητική.

«Είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με τον Αντόνιο Κόντε. Μακάρι να μπορούσα να κάνω την καριέρα που έχει κάνει εκείνος. Η αλήθεια είναι πως με τον Αντόνιο μοιάζουμε σε πολλά. Ως παίκτες παίζαμε σχεδόν στην ίδια θέση, ενώ και οι δύο εργαστήκαμε με τον Αντσελότι και τον Λίπι. Αν και εγώ βρίσκομαι στην αρχή της πορείας μου, θεωρώ πως είναι πολύ κολακευτικό να με συγκρίνουν με τον Κόντε».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του μέχρι στιγμής: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Παίξαμε με καλύτερες ομάδες και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Ίσως με τη Λοζάνη θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα βγούμε από την δύσκολη περίοδο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Θα συνεχίσω να καλύπτω το πόστο και του παίκτη, όπως μου ζήτησε ο πρόεδρος, ως το καλοκαίρι. Μπορεί να παίξω σε κάποια ακόμα παιχνίδια. Αλλά αυτά θα αποτελέσουν το… κύκνειο άσμα μου, αφού από με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα… κρεμάσω τα παπούτσια μου και θα αφοσιωθώ αποκλειστικά στην προπονητική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ