2013-03-12 17:07:04
Φωτογραφία για Τα 6 “must have” της αντρικής γκαρνταρόμπας
από την Νίκη Συλεούνη

Ωραίος, προσεγμένος, καλόγουστος, ανερχόμενος επαγγελματικά άνδρας προς αναζήτηση της τέλειας γκαρνταρόμπας. Δύσκολη εξίσωση! Η αγορά είναι γεμάτη στα είδη ένδυσης και υπόδησης, γεγονός όμως που λειτουργεί αποτρεπτικά στην ψυχολογία ενός άνδρα. Έτσι γεννιούνται όλο και περισσότερες απορίες. Ποιο είναι το σωστό πουκάμισο και κοστούμι; Και για τις πιο casual εμφανίσεις; Πώς να συνδυάσω σωστά τα χρώματα; Σταθερές υπάρχουν παντού, γιατί όχι και στη ντουλάπα σας;

Και ο λόγος γίνεται για τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. Απαραίτητα κομμάτια που θα πρέπει να έχει κάθε ανδρική ντουλάπα που σέβεται τον ιδιοκτήτη της. Βήμα-βήμα χτίζεται η σωστή γκαρνταρόμπα!

1.Κοστούμι «εποχής»

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε θεατρικές στολές , αλλά στα κοστούμια που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σας και τα οποία θα φοράτε σε διαφορετικές εποχές του χρόνου
. Πρόκειται για κομμάτι μπαλαντέρ , φοριέται σε επαγγελματικά ραντεβού, σε γάμους, κηδείες (μακριά από μας), επίσημα τραπέζια και σας βγάζει τη δύσκολη θέση του τι θα φορέσετε. Συνδυάζεται με γραβάτα για τις πιο επίσημες περιστάσεις και με ανοιχτό πουκάμισο για τις πιο casual, ανάλογα πάντα με το στυλ σας. Ο άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένα κοστούμι , αν όχι δύο, το ένα απαραιτήτως σε μαύρο ή σε μπλε σκούρο χρώμα. Αυτό βέβαια που πρέπει να προσέξετε είναι να έχει πολύ καλή εφαρμογή και να είναι κομψό επάνω σας, γιατί το αντίθετο μπορεί να αποβεί μοιραίο.

2.Λευκό πουκάμισο

Αποτελεί το Α και το Ω της αντρικής γκαρνταρόμπας. Είναι γεγονός ότι το πουκάμισο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε εμφάνισή σας. Συνδυάζεται με όλα, κοστούμια, jeans, βαμβακερά παντελόνια, βερμούδες και προσδίδει το ανυπέρβλητο class της απλότητας.

3.Blue jeans

Σίγουρα αυτό υπάρχει στη ντουλάπα κάθε άνδρα και μάλιστα σε περίσσεια. Σκούρα, ανοιχτόχρωμα, ξεβαμμένα, σκισμένα, πετροπλυμένα, baggy, skinny, jeans μπορείτε να φορέσετε σχεδόν παντού. Ένα κλασσικό jean με καλή εφαρμογή είναι η σίγουρη επιλογή για τις περισσότερες εμφανίσεις σας και θα το συνδυάσετε με κλειστά μάτια με τα απλά t-shirts ,τα polo μπλουζάκια σας, τα πουλόβερ και τα σακάκια σας ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις των περιστάσεων.

4.T-shirts

Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα. Τα απλά t-shirts αποτελούν το σύμμαχό σας σε κάθε εμφάνιση, ανεξαιρέτως ηλικίας, από την παραλία μέχρι το βραδινό ποτό σας, με βερμούδες αλλά και με κοστούμι για τους πιο τολμηρούς.

5.Leather jacket

Από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσετε προσδίδει στην εμφάνισή σας μια διάθεση είτε rock είτε elegant-classy. Προσοχή στην ποιότητα του δέρματος που θα επιλέξετε, γιατί το ψεύτικο κραυγάζει από μακριά και δεν είναι ό,τι καλύτερο.

6. Πουλόβερ

Εδώ η χρωματική παλέτα είναι ευρεία. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και φορέστε το σε περιστάσεις casual και official. Ένα καλό μάλλινο πουλόβερ θα σας κρατήσει ζεστούς και στυλάτους στην καθημερινότητά σας.

Αυτή είναι λοιπόν η χρηστική και κυρίως καλόγουστη αντρική γκαρνταρόμπα, με τα βασικότερα κομμάτια που είναι πάντα στη μόδα! Κλείνοντας βέβαια θέλω να προσθέσω ότι τη διαφορά στις εμφανίσεις σας θα την κάνει η λεπτομέρεια, δηλαδή τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Ζώνες, καπέλα, γάντια, μανικετόκουμπα, κασκόλ, τσάντες, φουλάρια και γυαλιά ηλίου είναι αυτά που θα κάνουν το στυλ σας αξεπέραστο. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς με τα παραπάνω και επενδύοντας στα αξεσουάρ θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεν τα συγκαταλέγω βέβαια στα must, αλλά για τους πιο εκκεντρικούς αναμφίβολα είναι.
roadstory.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ