2013-03-13 10:18:03
Φωτογραφία για Οι Μπραντζελίνα και το τατουάζ του γάμου τους
Με τους ίδιους να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα, οι πληροφορίες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) πανέτοιμους για τον γάμο.

Μάλιστα πηγές του περιοδικού "Grazia" θέλουν το διάσημο ζεύγος να "χτυπούν" αμφότεροι ένα νέο τατουάζ για να γιορτάσουν την επίσημη ένωσή τους.

Πανοραμική άποψη του πύργου του ζεύγους στη Νότια Γαλλία όπου λέγεται ότι θα γίνει μια πολύ ιδιωτική τελετή και φυσικά το... γλέντι το γάμου.

Η είδηση υπήρχε από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκαν όμως λέγεται ότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο σχέδιο. Τώρα λοιπόν, λύθηκε και αυτό το θέμα και μάλιστα λέγεται ότι ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι ενθουσιασμένοι με το σχέδιο στο οποίο κατέληξαν.

"Ο Μπραντ και η Άντζι θα χτυπήσουν τα τατουάζ τους σε έναν Γάλλο καλλιτέχνη. Το μοτίβο που έχουν σχεδιάσει περιλαμβάνει μερικούς από τους όρκους τους καθώς και τα ονόματα των παιδιών τους πλεγμένα στα φύλλα δέντρου. Και όλα γραμμένα από το δικό τους χέρι", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Λος Άντζελες αλλά θα κάνουν και μια πιο ιδιωτική τελετή καθώς και ένα μεγάλο γλέντι στον πύργο στη νότια Γαλλία.

Αναμένουμε, τόσο αυτό τον γάμο, όσο και της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αλλά και της Lady Gaga –που μας προέκυψε σήμερα.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ