2013-03-13 11:22:39
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΡΗΣ : ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Γιάννης Γούναρης αποκρυπτογραφεί στο "sportdog.gr" την τελευταία συνέντευξη του Μίτσελ: "Κύριος με τα όλα του"! Ποιοι είναι πέντε κλάσεις ανώτεροι του Πάντελιτς;

Αναλυτικά:

"Τρία πράγματα ξεχώρισα από τις δηλώσεις του Μίτσελ στη Nova: το να ακούς από Ισπανό προπονητή, που ήταν μεγάλη προσωπικότητα σαν παίκτης και προπονητής, ότι αυτή τη στιγμή φοράει τη φόρμα του Ολυμπιακού και σκέφτεται μόνο αυτό, είναι σπουδαίο πράγμα. Πολύ σημαντικό να αισθάνεται έτσι. Ταυτίζεται και αγωνίζεται για το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Δεύτερο είναι ότι υποσχέθηκε προσπάθεια να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου. Όχι μόνο να παίρνει πρωταθλήματα στην Ελλάδα, δηλαδή. Γιατί έχει κι αυτός dna νικητή και θέλει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Και, τρίτο, ότι εξαιτίας του Βαλβέρδε βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Δείχνει τον χαρακτήρα του, είναι κύριος με τα όλα του", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και προπονητής και συμπλήρωσε για την ελληνική ραχοκοκκαλιά που θέλει να στηριχτεί ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό:


"Ο Μίτσελ έχει μία υποδομή μέσα του, σαν αθλητής και άνθρωπος, δεν θα μείνει στο όνομα κανενός. Οφείλει ο Φετφατζίδης, ο Μήτρογλου, ο Βλαχοδήμος και όλοι οι υπόλοιποι να συνταχτούν σε αυτή τη λογική. Πάνω από όλα είναι η φανέλα του Ολυμπιακού. Το ταλέντο χρειάζεται να εξελίσσεται συνεχώς. Ο Φετφατζίδης και ο Μήτρογλου, για παράδειγμα, είναι πέντε κλάσεις ανώτεροι από τον Πάντελιτς. Και καλό θα ήταν να μείνουν στον Ολυμπιακό".

Ο Μίτσελ σχολίασε πως δεν πρέπει να έρχονται παίκτες για να πάρουν σύνταξη στον Ολυμπιακό.

"Αν εννοεί τον Ιμπαγάσα που είναι 37 ετών, ξέρουμε πως είναι μεγάλος στην ηλικία, αλλά δίνει τα ρέστα του σε κάθε ματς. Και δεν έχει κάνει προβλήματα στην ομάδα. Μεγάλη προσωπικότητα, αυτό που μπορεί να δώσει, το δίνει".

Μίλησε για επιστροφή παικτών που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Αυτός μπορεί να είναι Τάτος ή και ο Ζαραδούκας;

"Εγώ θα ήθελα και τον Φετφατζίδη και τον Τάτο, να παίζουν στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Κεφάλαιο για την περιουσία του Ολυμπιακού. Δεν λέω όχι στους ξένους, αλλά πρέπει όσοι έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση ενός μέτριου ξένου δηλαδή, προτιμάς το δικό σου παιδί".

Είπε πως θα έχει στο μυαλό του και την ακαδημία. Μπορεί να πάρει λύσεις από εκεί;

"Δεν το είπε έτσι, για εντυπώσεις, αυτό πιστεύω. Ολόκληρη η Ευρώπη δουλεύει με τις ακαδημίες πια. Κάτι που είναι υγεία για κάθε ΠΑΕ αλλά και για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως μπορεί να βρει λύσεις. Αν και παντού υπάρχουν καλοί παίκτες. Το ζήτημα είναι ποιοι κάνουν για τον Ολυμπιακό, δεν φτάνει μόνο να είναι καλοί παίκτες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ