2013-03-13 13:08:03
Φωτογραφία για Η Lady Gaga και το 24άρων καρατίων καροτσάκι
Η εγχειρισμένη Lady Gaga χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της μόδας στα αναπηρικά καροτσάκια, τη στιγμή που η πλειοψηφία των ατόμων με σοβαρά κινητικά προβλήματα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει έστω κι ένα απλό, για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Μπορεί με τις φιλανθρωπίες της και το Born This Way Foundation να βοηθάει αρκετό κόσμο, όμως η εκκεντρική και ματαιόδοξη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο...

Προμηθεύτηκε λοιπόν ένα 24άρων καρατίων καροτσάκι, με αναπαυτικό δερμάτινο κάθισμα, για να κυκλοφορεί με στυλ. Σύμφωνα με τη New York Post, η Mother Monster επιστράτευσε τον σχεδιαστή Ken Borochov για να δημιουργήσει αποκλειστικά για εκείνη το χρυσό καροτσάκι.

"Ξαφνιάστηκα όταν μου τηλεφώνησε. Ποτέ δεν έχω σχεδιάσει αναπηρικό καροτσάκι αλλά είμαι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις. Επιπλέον, ενθουσιάστηκα που θα δημιουργούσα ένα καροτσάκι που θα ταίριαζε μόνο σε μία Βασίλισσα", δήλωσε ο Borochov.

Η 26χρονη σύντροφος του Taylor Kinney ματαίωσε τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο "Born This Way Ball", καθώς αναρρώνει από σοβαρή επέμβαση στο ισχίο, στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο μήνα.

Ο καλός της φίλος και διάσημος φωτογράφος Terry Richardson απαθανάτισε τη Lady Gaga και το χρυσό της καροτσάκι και μοιράστηκε τις εικόνες στο διαδικτυακό του ημερολόγιο.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ