2013-03-13 14:14:02
Φωτογραφία για Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα στην Αγυιά τον Φωκικό με μοναδικό στόχο τη νίκη
Η Παναχαϊκή πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά τον κίνδυνο του υποβιβασμού και γι αυτό στην πατρινή ομάδα θέλουν να αφήσουν τα προβλήματα πίσω τους και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα σήμερα (3μ.μ.) κόντρα στον Φωκικό για την 27η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Οι "κοκκινόμαυροι" χρειάζονται τη βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη δυσκολία της σημερινής αναμέτρησης, αλλά κυρίως στο να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία προκειμένου να πετύχουν τη νίκη μετά από πολλές αγωνιστικές.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φατιόν και Σαλαμαστράκη αλλά και το Βοσκόπουλο, ο οποίος για λόγους τακτικής τέθηκε εκτός.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης σήμερα και έπεισε τον Αντωνίου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση και την απαρτίζουν οι εξής:

Ανδρούτσος, Πιτκας, Σπινουλας, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης, Τέλλος, Γεωργίου, Γ. Κοιλιάρας, Δ. Κοιλιάρας, Βαντερσον, Καραμανλής, Ρεκλείτης, Παμπόε, Χοτζάλι, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Ν΄ Τζιοντό, Περέιρα και Λίτσης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ