2013-03-13 14:15:07
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ... ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΟΡΕΝΘΟ
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι και ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα κατακτήθηκε και μαθηματικά, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να εντείνουν την προσπάθειά τους να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ανεβάσουν το ποιοτικό επίπεδο του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Αυτή η δουλειά έχει ανατεθεί στους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", έχουν πάρει... σβάρνα τα ευρωπαϊκά γήπεδα και παρακολουθούν τους μεταγραφικούς στόχους που έχει ξεχωρίσει ο σύλλογος, αλλά και παίκτες που έχουν προταθεί και οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής και ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού βρέθηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός Ελλάδος, με σκοπό να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν έγινε κάποιο σχόλιο επί του θέματος, ούτε έγινε κάποια αναφορά στον προορισμό τους. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες προσθήκες, πέρα από τους Μπόατενγκ, Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ