2013-03-13 14:46:04
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΝΤΙΕΓΚΟ ΛΟΠΕΘ, ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σε εκπομπή του Radio Marca φιλοξενήθηκε ο Μίτσελ και μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν για τον Ντιέγκο Λόπεθ και για τους λόγους που είχε αναπληρωματικό του Πάλοπ στη Σεβίλλη τον τερματοφύλακα που κάνει πλέον πολύ καλά παιχνίδια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτός ο Ντιέγκο Λόπεθ που βλέπουμε τώρα είναι ο πραγματικός. Στη Σεβίλλη υπήρχαν κάποια πράγματα που τον εμπόδιζαν να είναι βασικός κι είναι κάτι που το ξέρει κι ο ίδιος», απάντησε ο Μίτσελ.

Για τον Ολυμπιακό δήλωσε και πάλι ότι «έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι, τώρα θέλουμε και το Κύπελλο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ απαιτητικός, δεν αρκείται μόνο στους τίτλους αλλά θέλει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο και γι΄αυτό δουλεύουμε. Έχουμε πολύ καλή αντιμετώπιση από τον κόσμο και τον Τύπο και σ΄αυτό έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η εξαιρετική δουλειά που έκανε στην ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε».

«Η δουλειά των Ισπανών προπονητών εκτιμάται πάρα πολύ εδώ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αφήσει μια πόρτα ανοικτή στην Ελλάδα, πολύ μεγάλη για όλους τους ξένους προπονητές. Η δουλειά του ήταν πολύ καλή και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς τους προπονητές που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο» κατέληξε ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ