2013-03-13 19:30:06
Φωτογραφία για Η νέα 690 Duke R
Όταν παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2012 στην Διεθνή Έκθεση του Μιλάνο η ΝΕΑ 690 DUKE R μας έκανε να ονειρευόμαστε και να αναρωτιόμαστε πότε θα την δούμε στην Ελληνική άσφαλτο. Η πολύ αναμενόμενη 690 DUKE R – R όπως λέμε RACING – έφτασε στην χώρα μας!!!

Ο πιο εξελιγμένος, ραφιναρισμένος και ισχυρός μονοκύλινδρος κινητήρας στον κόσμο, όχι μόνο προσφέρει στον αναβάτη της 690 Duke ασύλληπτη οδηγική διασκέδαση, αλλά έδωσε και την απαραίτητη ένταση στους αγώνες του European Junior Cup το 2012, που έγιναν στα πλαίσια του World SBK.

Στην καρδιά της Νέας 690 Duke R χτυπάει ο ισχυρότερος μονοκύλινδρος κινητήρας 690 κ.ε. ο οποίος αποδίδει 70hp. Η νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο ένα πιστό αντίγραφο των αγωνιστικών του EJC. Αυτό το εξαιρετικό «εργαλείο οδήγησης» για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, έχει και την ίδια ανάρτηση.

Οι διαδρομές των αναρτήσεων της 690 Duke R είναι μεγαλύτερες, με πιο σκληρά ελατήρια και μεγαλύτερο εύρος χρήσης από το 690 Duke. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και προσφέρουν στον αναβάτη δυνατότητα για κορυφαία οδηγική απόλαυση στους δρόμους της πόλης και του επαρχιακού οδικού δικτύου.


Στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνονται:

Dual Channel ABS της BOSCHABS με επιλογή “Supermoto Mode”AKRAPOVIC slip-on τελικό εξάτμισηςWP 48mm πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρόςWP πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω320 mm δισκόφρενο εμπρός της BREMBO με 4-πίστονη ακτινική monoblock δαγκάναΠορτοκαλί τιμονόπλακες CNCΠροστατευτικά κάγκελαΜανιτάρια τροχώνΦλας τεχνολογίας LEDMade in Austria
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ