2013-11-09 15:00:07
Φωτογραφία για KTM 1290 SUPER DUKE R
Με την παρουσίαση του νέου 1290 Super Duke R, η KTM καθιστά το 2014 ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της, τοποθετώντας το μοντέλο αυτό στην κορυφή της σειράς των naked μοντέλων της, της οποίας η ανανέωση ξεκίνησε το 2011 με το 125 Duke.

Με την πρώτη ματιά, η επιθετική σχεδίαση του 1290 Super Duke R κάνει ξεκάθαρο ότι: οι μηχανικοί εξέλιξης της KTM δημιούργησαν ένα αποτελεσματικό πακέτο το οποίο ξεπερνά κάθε προηγούμενη προσπάθεια στην κατηγορία των naked streetfighters –συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της KTM.

Το 1290 Super Duke R είναι το πιο ακραίο Super Duke που κατασκευάστηκε ποτέ, πιο ακραίο από όλους τους προκατόχους του. Μόνο με την συνεχή και συνεπή πίεση που ασκεί η KTM στο τμήμα εξέλιξης μπορεί να επιτευχθεί αυτή η απόδοση από τον κινητήρα LC8, να δημιουργηθεί το ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, να εξελιχθούν τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης και τελικά να υπάρξει αυτό το πακέτο απόδοσης σε ασύγκριτα υψηλό επίπεδο.

Με μέγιστη απόδοση 180hp και μόνον 189kg βάρους, ο λόγος ισχύος/βάρους συγκρίνεται μόνον με τα κορυφαία supersport μοντέλα. Σε συνδυασμό δε με τα υπερεξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα το 1290 Super Duke R αποτελεί αυτή τη στιγμή το σημείο αναφοράς στα streetfighters όσον αφορά την ασφάλεια και την ευκολία ελέγχου.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι ξεγραμμένοι ζούνε πιο πολύ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι ξεγραμμένοι ζούνε πιο πολύ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ