2013-03-19 08:30:04
Φωτογραφία για Αισιοδοξία για Βιντιάδη
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη στην Ελλάδα από την Αγγλία όπου βρίσκεται, αφού οι επαφές του με τον Κιθ Χάρις, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η υπόθεση του νεαρού εφοπλιστή για την Ένωση, αφού εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν όπως φαίνεται σημαντικές εξελίξεις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο και οι επαφές που είχε με τον Κιθ Χάρις είχαν όπως όλα δείχνουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Ο Άγγλος επιχειρηματίας μάλιστα φέρεται να ζήτησε αναλυτική λίστα με τις πληρωμές που θα πρέπει να γίνουν ώστε να πάρει την αδειοδότηση η Ένωση, δίνοντας παράλληλα και το «ok» για την χρηματοδότηση.

Ο υποψήφιους επενδυτής του Δικεφάλου δεν αποκλείεται να επιστρέψει ακόμα κι εντός της ημέρας στη χώρα μας και το επόμενο βήμα θα είναι να συναντηθεί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππα, ώστε να τους παρουσιάσει το πλήρες πλάνο για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ. Στις 22 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στην Ένωση, ωστόσο το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το παράδειγμα της Κύπρου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το παράδειγμα της Κύπρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ