2013-03-20 14:16:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ... ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Σε επιτυχημένη επέμβαση καθαρισμού χόνδρου και μηνίσκου στο γόνατο υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ένα με ενάμιση μήνα.

Ο 28χρονος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, χειρουργήθηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Παπαγιαννόπουλο, αφού οι θεραπείες που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα για να αποφύγει το νυστέρι, δεν έφεραν αποτέλεσμα και οι πόνοι στο γόνατό του συνέχισαν να τον ταλαιπωρούν. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ο χόνδρος και ο μηνίσκος του αριστερού γονάτου του Μαυροειδή καθαρίστηκε και το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Άμεσα θα ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσιοθεραπείας και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας θα καθοριστεί και το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως ο Μαυροειδής θα είναι σε θέση να βοηθήσει σε ένα με ενάμιση μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος (η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Μαϊου).

Το θετικό είναι ότι ο διεθνής σέντερ θα πάψει πλέον να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο και θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ