2013-03-24 12:34:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο μακελάρης της Κοφίνου
Συνελήφθη γύρω στις τρεις το απόγευμα ο 33χρόνος δράστης του μακελειού στην Κοφίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Αθηαίνου- Αβδελερού.

Όταν έφθασαν στη σκηνή του τροχαίου μέλη της αστυνομίας, ο δράστης παραδόθηκε λέγοντας τους πως είναι το πρόσωπο που δολοφόνησε τον των 54χρονο και τραυμάτισε τους άλλους 4.

Το χρονικό

Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες όλοι από την Κοφίνου, είναι ο τραγικός απολογισμός διαφορών μεταξύ συγχωριανών που σημειώθηκε το πρωί στη Κοφίνου. Ο λόγος για ένα τουρκοκυπριακό σπίτι και κομμάτι χαλίτικης γης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 33χρονος από την Κοφίνου ο οποίος είχε διαφορές με συγχωριανούς του, μετέβη γύρω στις 10.30 το πρωί σε παλιό τουρκοκυπριακό σπίτι στη κοινότητα και έξω από αυτό και χρησιμοποιώντας το Καλανσικοφ που είχε σπίτι του, πυροβόλησε εναντίον πατέρα και γιου. Ο πατέρας σκοτώθηκε και ο γιος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.


Ακολούθως ο 33χρονος μετέβη στο μπακάλικο της Κοφίνου και πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη και του συνιδιοκτήτη του καθώς και εναντίον μιας πελάτισσας. Ο δράστης μετά το μακελειό διέφυγε.

Οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματος τους. Η κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς πολύ κρίσιμη ενώ ο τέταρτος είναι εκτός κινδύνου.

Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Λάρνακα και το Αρχηγείο. Επί τόπου έφτασε γύρω στις 12.30 και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ