2013-03-26 10:24:04
Φωτογραφία για O φόβος του κατεστημένου... Αναγνώστης αρθρογραφεί...
Έχω πάθει πλάκα με τα "Ελληνικά" κανάλια. Όταν οι Κύπριοι απέρριψαν στη βουλή το σχέδιο των Ευρωπαίων τα κανάλια μας έλεγαν "μην πανηγυρίζεται. Κοιτάξτε τώρα τι θα πάθουν".

Τώρα όλα τα κανάλια μαζί μας λένε: "Είδατε τι έπαθαν οι Κύπριοι που δεν άκουσαν τη φωνή της λογικής!!!"

Κάθε λαμόγιο και καθεστωτικό παπαγαλάκι βγαίνει και πανηγυρίζει πάνω στο οικονομικό πτώμα της Κύπρου.

Όμως όλα αυτά τα λαμόγια και τα παπαγαλάκια που μιλάνε, θα πρέπει να σκεφτούν Ελληνικά και ας μην έχουν καμμία σχέση με την Ελλάδα και ας έχουν Ελληνικά ονόματα (μιλάω για δημοσιογράφους και καλεσμένους καναλιών).

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους λοιπόν θα έπρεπε στην Ελληνική ιστορία να συμβούν τα παρακάτω:

Όταν ο Λεωνίδας έβλεπε τον στρατό του Ξέρξη θα έπρεπε να βγάλει το κομπιουτεράκι από την τσέπη να κάνει τις πράξεις του και να φύγει αφού δεν θα είχε καμία ελπίδα να ζήσει.


Στην ναυμαχία του Γέροντα θα έπρεπε ο Μιαούλης και ο Κανάρης και όλοι οι αγωνιστές να βγάλουν το κομπιουτεράκι από την τσέπη να κάνουν τις πράξεις τους και να φύγουν εμπρός στην αρμάδα όχι μόνο των Τούρκων αλλά και Αιγυπτίων και Αλγερινών κλπ. για να μην διακινδυνεύσουν την καταστροφή του στόλου μας.

Την 28-10-1940 ο Μεταξάς θα έπρεπε να βγάλει το κομπιουτεράκι από την τσέπη και να πει "ναι" στους Ιταλούς.

Ο Κολοκοτρώνης θα έπρεπε στα Δερβενάκια μόλις έβλεπε τους Τούρκους να φύγει.

Όπως βλέπετε λαμόγια δημοσιογράφοι και λοιποί προσκεκλημένοι είναι αδύνατο να σκεφτείτε Ελληνικά όπως σκέφτηκαν πραγματικοί Έλληνες στις παραπάνω περιπτώσεις και όχι μόνο.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε εσείς Ελληνικά. Έχω πρόβλημα με την εμμονή σας και την συνεχόμενη προσπάθειά σας να μην αφήνετε κανέναν να σκεφτεται Ελληνικά.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ