2013-03-26 10:25:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Kλειστά τελικά και σήμερα τα υποκαταστήματα των Kυπριακών τραπεζών – Με σεκιούριτι στην είσοδο
Κλειστά θα παραμείνουν τελικά και σήμερα, πιθανότατα και αύριο τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Πάτρα καθώς δεν ξεπεράστηκαν τα νομικά προβλήματα που υπήρχαν για την μεταβίβασή του στον Όμιλο Πειραιώς. Οι εργαζόμενοι είχαν ειδοποιηθεί να βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους όμως όταν έφθασαν σήμερα το πρωί στις τράπεζες ενημερώθηκαν από τους Διευθυντές τους να επιστρέψουν σπίτι.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι Πατρινοί που έσπευσαν από νωρίς σήμερα το πρωί στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών καθώς η ενημέρωση που υπήρχε μέχρι αργά χθες το βράδυ ηταν ότι οι τράπεζες θ' ανοίξουν. Να σημειωθεί ότι τα ΑΤΜ των τραπεζών λειτουργούν κανονικά με το όριο αναλήψεων να είναι 600 ευρώ ανά ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , από σήμερα τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών της Πάτρας φυλάσσονται από ιδιωτική σεκιούριτι, με εντολή εξ’ Αθηνών καθώς υπάρχει φόβος εντάσεων από την στιγμή που θα επαναλειτουργήσουν.


Πάντως παράγοντες αγοράς επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για κούρεμα των εδώ καταθέσεων ειδικά μετά την συμφωνία με τον Όμιλο Πειραιώς για την εξαγορά των υποκαταστημάτων.

Στο μεταξύ ως σήμερα το μεσημέρι, το αργότερο, θα ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμφωνίων για την απόκτηση του δικτύου των κυπριακών τραπεζών από την Τρ. Πειραιώς, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως συνεπώς, το άνοιγμα των καταστημάτων των τριών Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, εξακολουθεί να ανήκει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των διοικήσεων των τριών Κυπριακών Τραπεζών, μέχρι και την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβάσεων.

Θάνος Χριστακόπουλος-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ