2013-03-31 22:06:04
Φωτογραφία για “Καμάρι” & “Διγενής” επισκέφθηκαν το ΚΑΦΚΑ στα Κολύμπια
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» και του... Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» ευαισθητοποιημένοι στο θέμα που αφορά τους ανθρώπους με Ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου στα Κολύμπια, επισκέφθηκαν το Ίδρυμα και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας λίγες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους συνανθρώπους μας.

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και συγκινητικό κλίμα μετά το τέλος της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων, η γνωριμία μας με αυτούς τους ανθρώπους καθώς και με το προσωπικό που επιτελεί πραγματικά λειτούργημα φροντίζοντας τους, θα μας μείνει ανεξίτηλη στην καρδιά μας για πάντα.

Αφενός η κίνηση αυτή είχε να κάνει με το να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους θαμώνες του ιδρύματος και αφετέρου να ευαισθητοποιήσει όλους μας για τέτοιες κοινωνικές καταστάσεις.


Σε μία εποχή που τείνουν να εξαλείψουν οι ανθρώπινες αξίες πιστοί στα ιδανικά της παράδοσης και της προσφοράς στην Κοινωνία, ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι Σύλλογοι και να προσφέρουν όπως μπορούν σε Ιδρύματα σαν το ανωτέρω.

Στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις από τους προαναφερθέντες αδελφοποιημένους Συλλόγους.

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας.

allaksogolies.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ