2013-03-31 23:38:13
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ!
Ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός και μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ βάσει των ευκαιριών του ενώ διευκρίνισε πως του άρεσε γενικά το ματς.

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε για:

Το τι γεύση του αφήνει ο αγώνας: Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Το ματς μου άρεσε με έναν αντίπαλο που έχει βελτιωθεί πολύ. Ίσως σαν αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο γιατί κάναμε ευκαιρίες και μπορούσαμε ένα γκολ, όμως όταν λείπει το τέρμα φαίνεται να λείπουν πολλά. Στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί με κατοχή και κατεβάσματα από τον Βλαχοδήμο. Στην αρχή δηλαδή ήταν καλά τα πράγματα για εμάς.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν πάτησε περιοχή για φάσεις: Ναι είναι αλήθεια πως στο τελείωμα των φάσεων δεν ήμασταν πετυχημένοι. Μας έλλειψε το πέρασμα των φάσεων ή μία κεφαλιά. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Είχε να κάνει πιο πολύ με εμάς. Δεν μπορούμε να λέμε για τον ΠΑΟΚ και παίκτες που είναι διεθνείς, όπως ο Κατσουράνης. Εμείς δεν είχαμε επιτυχίες. Εάν έπρεπε να πούμε κάτι για την αντίπαλη άμυνα είναι πως έπρεπε να νικήσουμε εμείς επειδή είχαμε πιο πολλές φάσεις. Και όπως έχω ήδη πει δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σήμερα όμως είχε μία μόνο μία φάση. Συγνώμη που μου άρεσε το ματς.


Την τοποθέτηση του Αμπντούν στο γήπεδο σε έναν διαφορετικό ρόλο: Αυτή ήταν η ιδέα που είχαμε για το παιχνίδι. Ο Αμπντούν έπαιξε πιο καλά στα πρώτα 30 λεπτά. Τον θέλαμε πιο πολύ στο κέντρο για να φέρουμε τον Χολέμπας και να έχουμε τον Βλαχοδήμο στα άκρα. Δεν έφταιγε όμως αυτό για το ματς.

Την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού και το κίνητρο: Χωρίς διάθεση δεν είδα κανέναν. Στα τελευταία 20 λεπτά το ματς ήταν έντονο. Είχαμε την κατοχή και την μπάλα και ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε αρκετά. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση στους παίκτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους είδαμε δίχως όρεξη.

Βλέπω από την πλευρά σας κάποια απογοήτευση. Φέραμε το 0-0 αλλά σήμερα παίξαμε ίσως με την μοναδική πραγματικά καλή ομάδα έως τώρα. Δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά ήμασταν καλοί. Ήμασταν σίγουρα καλύτεροι από την Κέρκυρα. Δεν με ρωτάτε για αυτό. Σήμερα εμείς παίξαμε επιθετικά. Κοιτάξαμε να έχουμε βάθος στο παιχνίδι μας. Επίσης δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει με βαθιές μπαλιές του Καμαρά. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Και εγώ θέλω να νικάω κάθε φορά κα με 6-0. Αυτό δεν δίνει αξία στο πρωτάθλημα. Αυτό που του δίνει αξία είναι να υπάρχουν ομάδες σαν και εμάς, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Με όλον τον σεβασμό για τον Αστέρα είναι ότι έλεγα στους παίκτες. Ότι θα έπρεπε να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Πως ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πολύ. Ότι είναι ανταγωνιστικός και ότι μπορεί να πάει στον τελικό. Όπως είπα και πριν είναι πολύ καλό να υπάρχουν στην Ελλάδα ομάδες όπως εμείς και ο ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ