2013-04-19 07:27:04
Φωτογραφία για Ευρεία σύσκεψη στα «Κρητικά Μιτάτα» για να βρεθεί λύση
Μετά την ακύρωση της παραγγελίας από τη «Μαρινόπουλος» - Δεικτικά σχόλια για την ανακοίνωση της εταιρείας - Τι μπορεί να γίνει λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και μετά το «άδειασμα»...

Μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής συνεχιζόταν η ευρεία σύσκεψη στα γραφεία των Κρητικών Μιτάτων, με τη συμμετοχή πέντε συλλόγων κτηνοτρόφων από Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι, έξι γνωστών ζωεμπόρων του νησιού και τον πρόεδρο των κρεοπωλών του Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο τεράστια πρόβλημα που δημιουργήθηκε, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα με την ακύρωση της παραγγελίας από τη «Μαρινόπουλος».

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έγινε τόσο «ανοιχτή», γεγονός που καταδεικνύει ότι στα δύσκολα το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να βοηθήσει.

Αυτό που συζητήθηκε με δεικτικό τρόπο, ήταν η ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ βγάζει …φαντασιόπληκτους τους κτηνοτρόφους. Οι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη τονίζουν με σκωπτικό τρόπο το πώς θέλησε να «ξεγλυστρίσει» η εταιρεία και αναζητούν μία λύση που θα βγάλει από το τέλμα τους κτηνοτρόφους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς τους βγήκαν τα... αρνιά.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ