2013-04-20 06:33:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος και αναπάντητα γιατί στην κηδεία του Kώστα Φράγκου - Αλήτες φώναζε ο πατέρας του - Δείτε φωτο
Το τελευταίο αντίο στον 32χρονο Κώστα Φράγκο είπαν το μεσημέρι την Παρασκευή συγγενείς και φίλοι που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στην Λεύκα.

Πλήθος κόσμου έσπευσε έδωσε το παρών στην κηδεία του άτυχου νέου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο αδίστακτων δολοφόνων, μαζί με τον Βασίλη Σινούρη, έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και ο αδελφός του Αλέξης.

Το φέρετρο κρατούσαν ο αδελφός του αλλά και φίλοι του ενώ ο πατέρας του φώναζε "αλήτες" τους δολοφόνους του. Στο σημείο βρίσκονταν και φίλοι του με μηχανές, μαρσάροντας για το τελευταίο "αντίο".

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην αθλητική οικογένεια της Πάτρας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας νέος άνθρωπος χάθηκε τόσο άδικα και με τόσο τραγικό τρόπο.

Ο 32χρονος Κώστας Φράγκος αγωνίζονταν στην ομάδα της "Πυγμής", όπως και ο αδελφός του Αλέξης, και θα συμμετείχε αύριο στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας,

Τα δύο αδέλφια είχαν αθλητική παράδοση εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ασχολούνταν συστηματικά με την πυγμαχία και είχαν διακριθεί.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία του Κωνσταντίνου Φράγκου παλιού πυγμάχου της Παναχαϊκής. Ο Κωνσταντίνος Φράγκος ήταν προσωπικός φίλος του παλιού υπαλλήλου της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη και είχε εργασθεί επί της εποχής του Πέτρου Σταθάκη ως security στην ομάδα"

Δείτε φωτογραφίες από το skaipatras:
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ