2013-04-20 11:31:00
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ»
Απογοήτευση για το πώς χάθηκε η πρόκριση στο Final 4 μέσω Τουρκίας αλλά σιγουριά ότι θα γίνει το 3-2 στο ΣΕΦ απέναντι στην Εφές επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας χθες χάνοντας ένα δικό του παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές (74-73) και ταυτόχρονα την ευκαιρία να κλείσει πρόωρα ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον ημιτελικό της 10ης Μαΐου στο Final 4 του Λονδίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι ήταν στο +7 ενάμιση λεπτά πριν το τέλος γνώρισαν την ήττα από το καλάθι του Τζαμόν Λούκας δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος και θα υποχρεωθούν να διεκδικήσουν την πρόκριση σε πέμπτο ματς, την Παρασκευή στο ΣΕΦ (21:45).

Παρά την απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει βεβαιότητα για την πρόκριση. «Δεν χάνουμε στο ΣΕΦ. Αν είμαστε σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πάρουμε τη νίκη», έλεγαν οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις, ενώ υπήρχαν και πάλι παράπονα από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για διαφορετικά κριτήρια στις δύο ρακέτες και αρκετά λάθη στο φινάλε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ