2013-04-20 16:00:10
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ... ΚΟΥΝΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20 1-0
Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας πανηγυρίζουν από σήμερα οι παίκτες της Κ20 του Ολυμπιακού!

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ και από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 του Πανιωνίου στο Ρέντη, ξέφυγαν τρεις βαθμούς. Ο Ατρόμητος έχει να δώσει ακόμα ένα ματς, ο Ολυμπιακός δύο και ακόμα και ισόβαθμος να τελειώσει τη σεζόν με τον σύλλογο του Περιστερίου, ο Ολυμπιακός, κατακτά αυτός το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των παικτών του Μπερντ Στορκ, που αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν φέτος. Εκτός από την καλή πορεία στο NextGen Series, οι Νέοι του Θρύλου κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή, που τον άξιζαν απόλυτα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και δίκαια απέσπασαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 19' από τον Λεάντρο με εκτέλεση φάουλ, που χάρισε στην ουσία τον τίτλο στους ερυθρόλευκους.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λυκογιάννης, Γκούτσιος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Παπασάββας, Παιδάκης, Δ. Σιώπης, Γκίνο, Ιωαννίδης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ