2013-04-20 16:04:24
Φωτογραφία για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ iPad στην Ελλαδα !! RentaPad.gr
Τελικά κρίση - κρίση αλλά ο Έλληνας είναι μεγάλο επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ ανακαλύψαμε την ιδέα του καλοκαιριού, μια πολύ όμορφη ιδέα που από ό,τι φαίνεται έχει στηθεί με μεράκι άλλα και με γνώση, με μια καταπληκτική σελίδα που έχει άρωμα Ελλάδας (και μπράβο τους).

Δύο επιχειρηματίες από την Αθήνα και τη Ζάκυνθο παρέχουν υπηρεσίες iPad με σύνθημα "Take your Internet life everywhere! We make it happen!" κατανοώντας την ανάγκη του Έλληνα και ξένου τουρίστα να έχουν ίντερνετ ακόμα και στις διακοπές τους, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάνε πανάκριβους υπολογιστές μαζί τους ή να πληρώνουν χρεώσεις ίντερνετ που θα τους κοστίσουν ο κούκος αηδόνι, μιας και παρέχουν και το καλύτερο Pad της αγοράς - iPad HD - και είναι ήδη συνδεδεμένο με δίκτυο και το δίνουν με απεριόριστη πρόσβαση!!!

Το σύστημα τους πρωτότυπο, ενοικίαση iPad στις παραλίες με χρονοχρέωση, αλλά και ολοήμερες ενοικιάσεις iPad (και μάλιστα iPad HD! είπαμε) με κατευθείαν παράδοση στο ξενοδοχείο σας.

Τελικά η κρίση δεν είναι κρίση εξυπνάδας και μυαλού για τους Έλληνες και όπως πάντα το βασικό είναι ότι "Ο τολμών νικά".

Καλή επιτυχία Έλληνες!

 RentaPad.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ