2013-04-21 22:03:31
Φωτογραφία για VIDEO - Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον αξιόμαχο Πανιώνιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη και έκλεισε με νίκη τη χρονιά όπου κατέκτησε το 40ο και πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Σφραγίδα τίτλου με νίκη ήθελε ο Ολυμπιακός επί του Πανιωνίου και το πέτυχε στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Νίκη η οποία αν ερχόταν σε κάποια άλλη στιγμή της Super League θα δημιουργούσε εκ νέου μουρμούρες στους ερυθρόλευκους που και πάλι παρουσίασαν διαστήματα από αυτά που δεν αρέσουν στους οπαδούς τους.

Ποιός νοιάζεται όμως τώρα. Οι χοροί άρχισαν από νωρίς στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Κώστα Μήτρογλου να δίνει το σύνθημα χάρις το γκολ με το οποίο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μόλις στο 11ο λεπτό.

Τα πράγματα έδειχναν να απλουστεύουν για τους πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει σε ένα "δικό τους" παίκτη, από τη νέα σεζόν βέβαια, τον Σάμαρη που υποχρέωσε το "Γ. Καραϊσκάκης" να τον χειροκροτήσει νωρίτερα από ότι υπολόγιζε πετυχαίνοντας την ισοφάριση εννέα λεπτά αργότερα (στο 20').


Μάλιστα οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και την ολική ανατροπή στο 30' όταν ο Αραβίδης μόνος δεν βρίσκει μπάλα ενώ ο Ανέστης στο 35' είπε "όχι" στο σουτ του Χολέμπας.

Στο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν προθέρμανση αποθέωσης χειροκροτώντας τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών που τα κατέκτησαν όλα.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να πανηγυρίσει τίτλο με νίκη και έχοντας πλέον Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ στη σύνθεσή του υποχρέωσε τον Πανιώνιο σε ρόλο κομπάρσου. Η προειδοποιητική βολή ήρθε με το δοκάρι του Φετφατζίδη στο 64' και στο 72' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Ανέστη.

Oλυμπιακός: Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο (69' Γκρέκο), Μανιάτης, Μασάντο, Τζεμπούρ (76' Παπάζογλου), Βλαχοδήμος (46' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης, Μήτρογλου

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρος, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Μπούζας (51' Μενδρινός), Σάμαρης (78' Τόσκας), Ντούνης (72' Οκόγιε), Κούρντι, Παναγιωτούδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ